Бібліотека

Новітні навчальні технології в університетській аудиторії

8 лютого 2018 р. за ініціативи кафедри англійської філології і філософії мови імені професора О.М. Мороховського в університеті було проведено семінар для викладачів факультету германської філології з проблематики он-лайнового навчання в контексті новітніх освітніх технологій. Семінар було організовано спільно з Програмою ім. Фулбрайта в Україні та за сприяння ст. наук. співробітника Інституту вищої освіти Академії педнаук України, д.пед.н. Сергія Володимировича Курбатова. Проводила семінар фулбрайтівська стипендіатка, доктор Бетюль Черхавська, фахівець у галузі навчальних технологій у викладанні іноземних мов (Аризонський університет, США), редактор журналу “Issues and Trends in Educational Technologies” (ITET) (https://journals.uair.arizona.edu/index.php/itet/index).

Учасники семінару дізналися багато нового стосовно переваг використання цифрових технологій в університетській аудиторії, зокрема щодо ролі когнітивного залучення, мотивації, смисло-орієнтованого навчання в контексті конструктивізму і коннекціонізму  та саморефлексивної метакогніції в опануванні іноземних мов. Всі учасники отримали сертифікати.
Детальніше див. презентацію на сайті кафедри за лінком..

Крім того, слухачі мали гарну можливість познайомитись із програмами академічного обміну, які пропонує Програма ім. Фулбрайта українським викладачам і студентам.
Докладніше див. презентацію на сайті кафедри за лінком..

Презентації..

Київський національний
лінгвістичний університет

тел.: +38 (044) 287-33-72 (приймальна ректора)
тел.: +38 (044) 529-82-86 (приймальна комісія)
факс: +38 (044) 287-67-88
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

03150, Україна
м. Київ-150,
вул. Велика Васильківська, 73

Зберегти

Зберегти