Новини та події

Переможці конкурсу «Кращий студент Університету 2019»

ВІТАЄМО

переможців конкурсу «Кращий студент Університету 2019»

Від усієї душі вітаємо переможців у конкурсі «Кращий студент Університету 2019».
Нехай цей конкурс стане ще одним доказом талантів і здібностей студентів Київського національного лінгвістичного університету. Нехай у житті на Вас чекають ще багато таких перемог і кожен день дарує Вам нове високе прагнення, чіткий орієнтир і потрібний стимул. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів Вам, натхнення, творчості і позитиву на щодень! Бажаємо Вам славно, хвацько і красиво перемагати у будь-якому життєвому бою, старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій.

 

Номінація «Кращий студент Університету»

 

І місце

Абарбарчук Анастасія Леонідівна – студентка IV курсу, факультету романської філології і перекладу, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
У І семестрі 2018/2019 н. р. року відзначена іменною стипендією Президента України за особливі успіхи у навчанні, посіла ІІ місце в номінації «Кращий студент Університету» в конкурсі «Кращий студент університету 2018». Пройшла стажування як помічник SMM-менеджера в компанії  «Linguatrip», пройшла тренінг-навчання принципів роботи на міжнародних заходах і брала участь як волонтер-перекладач від компанії Intellect Guide у міжнародному заході-форумі Try True Education Abroad. Займається науково-дослідною роботою і за результатами проведених досліджень опублікувала одні тези й узяла участь у міжнародній науковій конференції. Володіє високим рівнем англійської мови (сертифікат рівня С1), яку вивчала в мовній школі Oxford International Education Group (Великобританія, Лондон).

 

 

 

ІІ місце

Поліщук Тетяна Олександрівна – студентка ІV курсу, факультету перекладознавства, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
У І семестрі 201/2019 н. р. року відзначена іменною стипендією Президента України за особливі успіхи у навчанні, впродовж ІІ семестру 2018/2019 н. р. навчалася в рамках програми міжнародної академічної мобільності в Університеті Бордо імені Мішель де Монтель. Працювала перекладачем на Чемпіонаті Європи-2019 зі стрибків у воду, що проходив у Києві, має диплом володіння французькою мовою рівня В2 (DELF).

 

 

 

 

 

 

ІІІ місце

Місько Дар’я Олександрівна – студентка IІІ курсу, факультету економіки і права, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Має три наукові праці, з них – одна написана в співавторстві, займається науково-дослідною роботою і виступила з результатами власних досліджень на міжнародній студентській науково-практичній конференції та двох круглих столах, є співорганізатором круглого столу «Проблеми гендерної нерівності на міжкультурному рівні», що проходив у КНЛУ.

 

 

 

 

 

 

 

Номінація «Кращий студент-науковець Університету»

 

І місце

Кравчук Наталія Борисівна – студентка IІІ курсу, факультету економіки і права, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Займається науково-дослідною роботою, взяла участь з результатами власних досліджень у п’яти міжнародних науково-практичних конференціях, є авторкою семи тез, з них чотири написано у співавторстві. Учасниця 5-го Міжнародного студентського саміту «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів», а також співорганізатор круглого столу «Проблеми гендерної нерівності на міжкультурному рівні», що проходив у КНЛУ. Член трудового колективу економіки і права, голова Комітету захисту прав студентів КНЛУ, організатор волонтерських ярмарок на факультеті економіки і права та правових лекцій у КНЛУ. Працювала помічником адвоката.

 

 

 

 

ІІ місце

Грінченко Наталія Романівна – студентка II курсу, факультету германської філології, денна форма здобуття освіти, другий (магістерський) рівень вищої освіти.
Займається науково-дослідною роботою, виступає з результатами власних досліджень на студентських наукових конференціях, опублікувала одні тези та одну наукову статтю. Учасниця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Англійська мова та література» для студентів класичних та педагогічних університетів, переможниця ІІ туру конкурсу студентських наукових робіт із романо-германських мов та літератур (з методикою їх викладання).

 

 

 

 

 

ІІІ місце

Браїлко Марія Ігорівна – студентка ІІІ курсу, факультету романської філології та перекладу, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Займається науково-дослідною роботою, виступає з результатами власних досліджень на всеукраїнських та міжнародних студентських науково-практичних конференціях, опублікувала чотири тези і взяла участь у чотирьох міжнародних науково-практичних конференціях та одній всеукраїнській заочній науково-практичній конференції. У вільний час працює перекладачем і займається волонтерською діяльністю.

 

 

 

 

 

 

Номінація «Кращий студент-спортсмен Університету»

 

І місце

Буденко Олександра Олексіївна – студентка IІІ курсу, факультету германської філології, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Вивчає мистецтво володіння бойовою холодною зброєю, займається фехтуванням на рапірах, бере участь у змаганнях з фехтування і в Україні, і за її межами. Призер чемпіонату м. Києва з фехтування на рапірах, чемпіонату України з фехтування на рапірах серед дівчат 2000 р. н. та молодших, призер у складі команди Київ-1 у змаганнях з фехтування на рапірах серед жінок за програмою Кубку України 2018, призер чемпіонату України з фехтування на рапірах серед юніорок, чемпіонату м. Києва з фехтування на рапірах серед юніорів. Майстер спорту України з фехтування, член фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», член національної збірної команди України з фехтування.

 

 

 

 

ІІ місце

Захарчук Олег Дмитрович – студент I курсу, факультету перекладознавства, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Бере участь у змаганнях з різних видів єдиноборств, займається вільною боротьбою та гремплінгом. Призер ІІ Всеукраїнського фестивалю бойових мистецтв у розділі гремплінг, призер Відкритого чемпіонату м. Білої Церкви з грепмлінгу у ваговій категорії 85 кг.,  призер Відкритого чемпіонату м. Києва з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2002, 2003 р. н. у ваговій категорії 92 кг, призер чемпіонату України серед юнаків та юніорів з гремплінгу в розділі ноу-гі у ваговій категорії 85+ кг., призер чемпіонату України з повноконтактного рукопашного бою у розділі Wrestling у категорії 16 – 17 років вагою до 85 кг., призер чемпіонату ГО «ФСТ «Спартак» з вільної боротьби серед юнаків 2002, 2003 р. н. у ваговій категорії 100 кг.

 

 

 

 

Номінація «Кращий студент-громадський діяч Університету»

 

І місце

Іванова Наталія Юріївна – студентка IІI курсу, факультету перекладознавства, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Голова студентської ради факультету перекладознавства, член волонтерського комітету Університету. Співпрацює з волонтерськими організаціями «Let’s help!» «Hillel», з дитячим будинком-інтернатом у Фастівському районі Київської області, із соціально-реабілітаційним центром у с. Копилів. Викладає англійську мову для слухачів «Університету третього віку» в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва. Брала участь як волонтер-перекладач у ІІІ Київському міжнародному фестивалі театрів ляльок «pUp.pet!» та у ХХІІІ Міжнародному турнірі зі спортивної боротьби, присвяченому видатним українським борцям та тренерам. Організатор студентів для участі у численних волонтерських заходах перекладацького спрямування (Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики імені Стелли Захарової, Європейська математична олімпіада «European Girls Mathematical Olimpiad», заходи від туроператора TezTour, змагання Cool Games, освітня виставка Бізнес-лінк, міжнародний освітній форум «True Education Abroad»)

 

ІІ місце

Нікулін Даниїл Юрійович – студент IІ курсу, факультету романської філології і перекладу, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
Волонтер у міжнародній організації «Українські серця». Учасник Media Production School Of Online Debates, яка проводилась на базі Фундації «Суспільність» за підтримки USAID, Детектор медіа, Internews-Ukraine. Випускник 15-ої сесії хабу медіамобільності, проекту, реалізованому Фундацією «Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання Детектор медіа, фіналіст проекту від Klitschko Foundation «Стажер 10.0». Пройшов тренінг для експертів з акредитації освітніх програм, який був проведений Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, і міжнародний тренінг, упроваджений Konrad-Adenauer-Stiftung на тему «Ведення місцевої виборчої кампанії». Прес-секретар ВГО «Солідарна Молодь».

 

 

 

ІІІ місце

Грінчук Марія Миколаївна - студентка ІІІ курсу, факультету германської філології, денна форма здобуття освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.
У 2018/2019 н. р. – голова студентської ради факультету германської філології. Як волонтер надавала мовний супровід учасникам VIII Європейської математичної олімпіади «European Girls’ Mathematical Olimpiad», що проводилася в м. Києві за сприяння «Малої академії наук України». У межах благодійної акції «Зігрій серця» збирала подарунки (солодощі, книги, одяг) для дитячого будинку м. Києва.

 

 

 

 

 

 

Ректорат

Студентська рада Університету

 

Київський національний
лінгвістичний університет

тел.: +38 (044) 287-33-72 (приймальна ректора)
тел.: +38 (044) 529-82-86 (приймальна комісія)
факс: +38 (044) 287-67-88
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

03150, Україна
м. Київ-150,
вул. Велика Васильківська, 73

Зберегти

Зберегти