Конференція Еразмус+ у Парижі: виступ студентки КНЛУ

9 січня 2017 р. у Парижі в театрі Європи Одеон відбулася конференція з нагоди 30-річчя програми Еразмус+. У цій конференції Україну представляла Налія Вакуленко, студентка факультету романської філології КНЛУ, яка навчається за програмою Еразмус+ у Пікардійському університеті ім. Жюля Верна (магістерська програма з літературознавства). У своїй промові, виголошеній перед міністром освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, державним секретарем у європейських справах Франції Арлемом Дезіром, віце-президентом Європарламенту Сільві Гійом, європейським комісаром з економіки та фінансів, податків та зборів П’єром Московісі та ін., Налія поділилася своїм досвідом навчання в Україні та Франції. Вона зі словами вдячності говорила про alma mater КНЛУ та рідний факультет, де отримала ґрунтовний рівень знань, що дозволив їй навчатися на рівні з французькими студентами. Налія Вакуленко наголосила на бажанні української молоді бути частиною європейської спільноти, завершивши свій зворушливий виступ словами: "Я переконана, що кожен з нас може змінити світ, якщо він бореться за те, що любить".

Виступ Налії Вакуленко можна подивитися тут:
https://www.u-picardie.fr/international/venir-a-l-upjv/temoignage-d-une-etudiante-erasmus-de-l-upjv-458574.kjsp
Повний запис конференції з нагоди 30-річчя програми Еразмус+ можна подивитися тут:
http://www.generation-erasmus.fr/erasmusplus-30-ans/

©Arnaud CAILLOU

На фото: зліва направо віце-президент Європарламенту Сільві Гійом, європейський комісар з економіки та фінансів, податків та зборів П’єр Московісі, міністр освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, державний секретар у європейських справах Франції Арлем Дезір. Друга справа – магістрантка кафедри теорії та історії світової літератури ім. професора В. І. Фесенко КНЛУ Налія Вакуленко.

 

©Arnaud CAILLOU

©Arnaud CAILLOU

Друга справа в першому ряді магістрантка кафедри теорії та історії світової літератури ім. професора В. І. Фесенко КНЛУ Налія Вакуленко серед інших учасників програми Еразмус+ , а також міністра освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, віце-президента Європарламенту Сільві Гійом, європейського комісара з економіки та фінансів, податків та зборів П’єра Московісі, державного секретаря у європейських справах Франції Арлема Дезіра та ін.

Зберегти

Київський національний
лінгвістичний університет

тел.: +38 (044) 287-33-72 (приймальна ректора)
тел.: +38 (044) 529-82-86 (приймальна комісія)
факс: +38 (044) 287-67-88
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

03150, Україна
м. Київ-150,
вул. Велика Васильківська, 73

Зберегти

Зберегти